Kosten traprenovatie

Vaak gaan er de raarste verhalen rond over kosten traprenovatie. Wij horen regelmatig traprenovatie prijzen van duizenden euro’s voor het renoveren van  een enkele trap.

Dit berust gelukkig niet op de waarheid.

Traprenovatie heeft een duurder prijskaartje dan het bekleden van de trap met tapijt echter heeft het minder onderhoud nodig en blijft het jaren mooi zonder uitloop of verkleuring. Enkel de treden regelmatig af te stoffen en soms met een vochtige doek te reinigen blijft u jaren plezier houden van uw nieuwe trap.

Nooit meer schuren, verven of lakken.

Door rechtstreekse inkoop bij de grootste Duitse producenten van overzettreden kunnen wij onze traprenovatie kosten laag houden zonder inlevering van kwaliteit of garantie. Op al onze traprenovaties ontvangt u 12 jaar garantie.

Wat uw wensen voor uw trap ook zijn, Qualitystairs is voor u de juiste partner en houden de traprenovatie kosten lager. HPL laminaat, Massief Hout of PVC wij leveren enkel topkwaliteit voor de beste prijs.

kosten traprenovatie

Benieuwd naar de kosten traprenovatie?

Vul vandaag ons offerteformulier in en ontvang binnen 4 uur een passende offerte zonder huisbezoek van een adviseur. Een duidelijke offerte met een werkelijke prijs en geen vanaf prijs of prijsindicatie. Ook op een offerte per internet gegeven wij een prijsgarantie. Offerteprijs=werkelijke prijs. De kosten traprenovatie vallen in velen gevallen reuze mee. Wenst u na ontvangst van de offerte een huisbezoek van een van onze adviseurs dan plannen wij deze graag voor u in. Al onze huisbezoeken zijn gratis en vrijblijvend. Tijdens het huisbezoek nemen wij de offerte met u door en tonen wij onze producten. Omdat al onze offertes 12 maanden geldig zijn kunt na het huisbezoek rustig een keuze maken en heeft u niet te maken met opdringende adviseurs of speciale prijzen bij snel tekenen.

Als Qualitystairs wij zijn overtuigd in onze prijzen en kwaliteit en geeft u de tijd om onze prijzen te vergelijken met collega bedrijven. Ontvangt u van een collega bedrijf een offerte dan kunt u deze altijd toesturen. Wij kunnen u vaak een betere deal aanbieden door onze laagste prijsgarantie.

Qualitystairs heeft een standaardprijzen systeem. Duidelijke prijzen zonder kleine letters. Bekijk onze standaardprijzen en u kunt eenvoudig de kosten van uw traprenovatie berekenen.

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons tonen dat een hoge prijs voor een traprenovatie niet nodig zijn. Dit alles zonder in te leveren op kwaliteit of service.

 

 

Uw trap bekleden met lage kosten, kies voor Qualitystairs