Leuning

Trapleuningen

zijn niet alleen veilig, maar maken een trap renovatie ook helemaal af.  Qualitystairs levert diverse soorten en maten trapleuningen als maatwerk product of als doe-het-zelf pakket waarbij u zelf zorg draagt voor de montage.

leuning

Soorten trapleuningen:

In ons assortiment trapleuningen hebben wij de keuze uit houten leuningen welke leverbaar zijn in massief eiken of beuken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor RVS trapleuningen. De RVS leuningen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen waaronder de mogelijkheid om LED verlichting toe te passen..

Ook het buigen van de trapleuningen behoort tot de mogelijkheden. Wij gebruiken uw oude trapleuning dan als mal en deze wordt exact nagemaakt.

Leuningen en balustrades van RVS, INOX, laten wij speciaal op maat maken bij een gespecialiseerd bedrijf en hierdoor kunnen wij U vele oplossingen aanbieden voor het vervangen/renoveren van Uw leuning of balustrade.
Wij bieden enkel leuningen aan die gelast zijn. De eind dop wordt gelast en daarna gepolijst wat een naadloos product geeft.