Oktober leer maand

stoere traprenovatie leer met staal

Oktober Leer maand.

VERLENGD TOT 15 november

Deze maand brengen wij graag onze stoere traprenovaties met leer onder uw aandacht. Volleer door en door geverfd van Nederlandse kwaliteit. Afgewerkt met een staalband geeft dit uw trap een stoere look.

Tijdelijk extra laag geprijsd voor u.

Dé trend voor traprenovatie

Vaak te zien in woon programma’s op uw televisie en u gewoon mogelijk bij u thuis. Traprenovatie met leer en staal duur? Niet bij Qualitystairs. Wij leveren en plaatsen voor de beste prijs van Nederland.

Werkelijk prijs zonder huisbezoek

Bij ons is het mogelijk voordat er een huisbezoek heeft plaats gevonden een werkelijke prijs te geven. Qualitystairs werkt met standaard prijzen zodat u onze prijzen gewoon op kunt zien. Geen verplicht huisbezoek voor het achter halen van de werkelijke prijs. Waar wij mee adverteren zijn de werkelijke prijzen. Enkel het aantal treden en het aantal draaien van uw trap en de prijs is bekend

Hoe we dat allemaal doen?

Weinige kosten en de lijnen kort houden. Dat is onze kracht. Geen dure beursdeelname, geen dure tv reklame, geen grote showroom, geen dure folders. Enkel de prijs is van ons van belang. Vele roepen het maar wij zijn het, het goedkoopste traprenovatie bedrijf van Nederland.

Wat kost het nu traprenovatie met leer en staal

Onze stoere traprenovaties bieden wij in de maand oktober voor super lage prijs aan. Onze prijzen, wij durven ze gewoon hier te tonen

12 treden, vol leer en door en door geverfd, 13 stootborden vol leer door en door geverfd, 13 onder latten en afwerking naar overloop:

dichte trap met 1 kwartdraai € 2.999,-

dichte trap 2 kwart draaien € 3.249,-

Natuurlijk ook speciale prijzen voor het bekleden van opentrappen

VOORWAARDEN