We doen het weer onze jaarlijkse BTW actie

Ben je op zoek naar de beste traprenovatie tegen de scherpte prijzen? Dan hebben we bij Qualitystairs een wel heel aantrekkelijke actie. Wij helpen jou graag besparen. Van 15 december 2020 tot 1 februari 2021 betaalt Qualitystairs voor jou de BTW. De wettelijke BTW blijft gehandhaafd, ook op aankopen die je doet tijdens deze ongelofelijk scherpe actie. Bij Qualitystairs ben je niet langer een dief van je eigen portemonnee. Met onze BTW weg ermee actie wordt geld besparen wel heel makkelijk.

Scherpe actieprijzen

Wil jij ook deze hoge korting meepakken en de beste traprenovatie tegen wel hele scherpe prijzen laten uitvoeren? We maken het dus zo makkelijk mogelijk voor jou tijdens onze BTW weg ermee actie. De korting wordt automatisch voor je berekend bij het aanvragen van een offerte. Voor een addertje onder het gras hoef je bij deze actie van Qualitystairs niet bang te zijn. De actie is geldig op het volledige assortiment HPL/CPL traprenovatie producten op www.qualitystairs.nl en www.qualitystairs.be.
Geen moeilijke voorwaarden

Geen moeilijke voorwaarden


Bij Qualitystairs zijn we blij met jou als klant. We hanteren daarom geen ingewikkelde voorwaarden in kleine lettertjes, maar geven je tijdens deze actie wel heel veel extra korting. Bestel je een traprenovatie voor een dichte trap, HPL/CPL, van minimaal 12 treden dan betalen wij de btw voor u. De actie geldt niet op actiepartijen, magazijnvoorraden, ander materiaal en andere acties worden uitgesloten. Het minimale aantal treden is dus 12 stuks. Plaats dus snel je offerte aanvraag op www.qualitystairs.nl of www.qualitystairs.be, want de korting is alleen geldig voor bestellingen die tijdens de actieperiode geplaatst worden. Niet inwisselbaar voor contanten.  Voor 1 februari bestellen maar de werkelijke montage mag tot 1 mei 2021 worden ingepland. Natuurlijk nooit geen aanbetaling. Vraag vandaag nog één gratis offerte aan.

Actievoorwaarden

vanaf 15 december 2020 tot 1 februari 2021 betaalt Qualitystairs voor jou de BTW. De wettelijke BTW blijft gehandhaafd, dus ook op de aankopen gekocht tijdens deze actie. Het op de factuur vermelde BTW bedrag is inbegrepen in de actieverkoopprijs. Het voordeel is 17,36% op de reguliere verkoopprijs inclusief BTW.

Rekenvoorbeeld
Het aankoopbedrag is € 2299,-
De korting wordt als volgt berekent:
€ 2299- x (100/121)= € 1.900,- (excl. BTW)
Het Btw-voordeel is dan € 399,- oftewel 17.36%
Vraag u in de actie periode uw offerte aan dan staat de korting daarop duidelijk vermeld.

  • actie loopt tot 1 februari 2021
  • Offertes moeten voor deze datum zijn aangevraagd
  • montage mag ingepland worden tot 1 mei 2021
  • Andere acties zijn uitgesloten

btw weg ermee actie traprenovatie voor de laagste prijs. nu super actie. wij betalen de btw

De actie is geldig op
Geheel assortiment traprenovatie producten HPL/CPL getoond op onze website www.qualitystairs.nl of www.qualitystairs.be


De actie is NIET geldig op

  • het gehele massief eiken assortiment
  • Het renoveren van open trappen
  • Het gehele Vinyl line assortiment
  • het gehele leer assortiment
  • Actie partijen, magazijn opruiming of andere acties
  • traprenovaties minder dan 12 tredenLet op
Deze actie is alleen geldig op bestellingen geplaatst in de actieperiode. Niet inwisselbaar voor contanten. Deze actie is alleen geldig op onze website www.qualitystairs.nl en www.qualitystairs.be