RVS Leuningen

RVS leuningen: slijtvast en onderhoudsvrij

 

Wilt u de leuning bij uw gerenoveerde trap of overloop vervangen in RVS? Kies dan voor een Qualitystairs leuning van roestvrij staal (inox). Uw nieuwe RVS leuning is slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk; afnemen met een vochtige doek is voldoende. De leuningen zijn zelfs leverbaar met led-verlichting.

U maakt van uw trap een echte blikvanger

Als u kiest voor een RVS trapleuning .Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal AISI 304 geborsteld met korrel 320. AISI 304 bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel. Dit is een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Al onze RVS trapleuningen en balustrades worden op maat gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf. Onze leuningen hebben GEEN gelijmde einddoppen maar al onze leuningen worden vakkundig gelast en daarna gepolijst zodat u een naadloos eindproduct heeft.
Dit geeft visueel een beter eindresultaat.


rvs leuningNatuurlijk is het ook altijd mogelijk

enkel een RVS leuning of balustrade te laten maken zonder een traprenovatie.
Ook dan bent u verzekerd van de beste prijs en de grootste keus in RVS producten. Onze leverancier levert rechtstreeks aan u, snel en met een perfecte verzending door geheel Nederland en Vlaanderen.

Mocht u speciale RVS wensen hebben

Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Door onze samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf in RVS is vrijwel alles mogelijk. Laat u het ons weten en wij zorgen voor een passende offerte. Net enkel voor een perfecte traprenovatie moet u bij Qualitystairs zijn maar ook op het gebied van RVS producten bent u bij ons aan het juiste adres. Topkwaliteit voor de beste prijs met onze

6 zekerheden

Zekerheden die zorgen dat wij van uw traprenovatie een succes maken. Vraag vandaag nog een offerte aan.