traprenovatie 2555 den haag

Traprenovatie 2555 Den Haag en heel nederland

 

Traprenovatie voor uw oude trap?: een juiste keuze

Uw trap aan vervanging toe of past deze niet meer bij de modernisering van uw woning? Dan staat het renoveren van uw op uw verlanglijst. Door de oude trap te bekleden met HPL laminaat, massief eiken of pvc wordt u trap weer het stralend middelpunt van uw hal. Bovendien is deze oplossing erg betaalbaar en levert het een perfect resultaat op. Traprenovatie is dan een passende oplossing

 

traprenovatie

Traprenovatie met HPL laminaat, massief eiken of PVC

 

Interesse? Ontdek snel hoe het bekleden van trappen in z’n werk gaat en waarom het ook voor uw trap een passende oplossing is Uw oude trap renoveren is eigenlijk Uw trap voorzien van een nieuw jasje.Dat bespaart u heel wat hak en breekwerk. Om een oude trap opnieuw te bekleden hoeft er niets afgebroken te worden. Er wordt gewerkt met overzetelementen welke op je oude trap worden geplaatst en vastgelijmd met een speciale ontwikkelde lijm. Overzetelementen die speciaal ontworpen zijn voor het uitvoeren van een trap renovatie. Door vele jaren ervaring maak deze fabrikanten perfecte traprenovatie producten waarmee elke trap te renoveren is. Een trap bekleden met laminaat doen veel bedrijven. Wij bekleden uw trap met HPL laminaat. Een erg harde toplaag met anti slip. Speciaal ontwikkeld voor het renoveren van trappen.

 

Traprenovatie Duur?

Niet bij Qualitystairs. Door te werken met standaard prijzen is het voor u mogelijk zelf de prijs van een traprenovatie op onze website te berekenen zonder huisbezoek van een adviseur. Geen kleine letters maar duidelijke prijzen. Er is zelfs geen prijsverschil tussen massief eiken traprenovatie en HPL laminaat. Op die manier zijn onze prijzen helder.
Kiest u voor massief eiken dan leveren en plaatsen wij Frans eiken van 16 mm dikte. Geen toplaag maar door en door massief. Geproduceerd voor Qualitystairs door een Nederlands Familie bedrijf.

 

trap renovatie, traprenovatie, trap renoverenTrappen renoveren voor een duidelijke prijs.

Terwijl een nieuwe trap installeren al snel enkele dagen in beslag neemt, is een traprenovatie meestal binnen één dag klaar. De oude trap wordt behouden, maar het uiterlijk van u trap zal u verrassen.   Natuurlijk speelt ook de prijs een rol bij het renoveren trap. Een traprenovatie is uiteraard voordeliger dan een volledig nieuwe trap. Tevens is er geen afwerking meer nodig en is het onderhoudsarm. Al onze producten zijn van Duitstopkwaliteit. Bijvoorbeeld is HPL laminaat een uitstekende keuze. Deze heeft de uitstraling van echt hout, slijtvast en kleurecht, maar blijft wel betaalbaar. Overzettreden zijn gemaakt rond een kern van HDF (High Density Fiberboard) en voorzien van een toplaag uit High-Pressured Laminaat (HPL) of Continuous Pressed Laminaat (CP

Traprenovatie is de Trend
Door de vele mogelijkheden is er altijd wel een passend product voor Uw traprenovatie. Op onze website willen wij u een impressie geven van ons bedrijf en de mogelijkheden bij Qualitystairs, dé traprenovatie specialist.
Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en laat ons tonen dat het renoveren van uw trap minder kost dan u verwacht. Topkwaliteit voor de beste prijs met onze

Laagste Prijsgarantie

 


Of u nu kiest voor HPL laminaat, massief hout of PVC Qualitystairs is Uw partner voor een trap renovatie voor de beste prijs.

Bekijk nu onze prijzen