traprenovatie gelderland

Traprenovatie gelderland, Qualitystairs dé specialist

Een krakende trap, beschadigingen, slijtplekken; een trap wordt vaak dagelijks vaak gebruikt en is daarom na enkele jaren wel aan renovatie toe. Qualitystairs is gespecialiseerd in traprenovatie in Gelderland en geeft iedere trap een tweede leven. Welke ondergrond, hout, beton of steen, uw trap momenteel ook heeft wij renoveren uw trap in Gelderland. Ook het model van uw trap is geen probleem. Als een van de weinige traprenovatie bedrijven kunnen wij zelfs bij een opentrap de wangen aan twee zijde bekleden.

Een traprenovatie gelderland is specialisme

 

Bij traprenovatie gaan we uit van uw wensen en dromen en passend bij de mogelijkheden van uw trap. Heeft u een landelijke, romantische, moderne of juist een klassieke uitstraling? Wij hebben de passende Duitse topproducten om uw trap te vernieuwen. Wij werken met veel verschillende materialen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor massief eik. HPL laminaat of PVC. Neem vandaag nog contact op en vraag vrijblijvende en gratis advies. Om de mogelijkheden te bespreken en wij komen bij u in Gelderland geheel vrijblijvend langs.

Nieuwe leuningen maken uw trap af

 

Een traprenovatie gelderland is pas compleet met een nieuwe leuning. Leuningen gemaakt uit massief hout of RVS. Altijd passende bij uw interieur Heeft u een mooie landelijk interieur in Gelderland? Kies dan voor de houten trapleuningen met vele mogelijkheden. Al onze leuningen worden in eigenbeheer gemaakt zoals u dat wenst.

Traprenovatie meestal in één dag

 

Wij kunnen uw traprenovatie in Gelderland in de meeste gevallen al in één dag uitvoeren. Graag maken wij een gratis en vrijblijvende offerte. Deze aanvraag is zelfs online mogelijk. Ook komen wij op aanvraag bij u thuis om de offerte door te nemen en onze producten te tonen. Al onze offertes zijn 12 maanden geldig zodat u in alle rust na het mogelijk huisbezoek een keuze kunt maken. Onze 6 zekerheden geven u de garantie dat uw traprenovatie een succes gaat worden