Wat kost een traprenovatie?

Wat kost een traprenovatie?

Als u op internet rond kijkt treft u onduidelijke prijzen en in veel gevallen zelfs geen prijzen op de websites van collega bedrijven. Wat kost een traprenovatie? Wij geven u een duidelijk een eerlijk antwoord.

Uw trap renoveren voor de beste prijs.

wat kost een traprenovatie

Een kwalitatief hoogwaardige traprenovatie is een klus voor specialisten. Enkel door de vele ervaringen en het gebruik van de juiste topproducten is het resultaat verbluffend.

Kiest u voor Qualitystairs traprenovatie

Dan krijgt u een gespecialiseerd bedrijf over de vloer. Wij bieden u zelfs minimaal 15 jaar garantie. Wij kunnen dit doen omdat het materiaal waar wij mee werken van een hele andere kwaliteit dan van de bouwmarkt is. Geen ‘dunne” laminaat laag, maar gewoon een dikke opper laag HPL/CPL. Zo heeft u echt lang plezier van uw traprenovatie. De materialen waar wij mee werken zijn voorzien van een antislip structuur verwerkt in de toplaag zodat een hinderlijke rubber in de tree totaal overbodig is. Dit materiaal is zeker bestand tegen een stootje. Tevens houden wij van duidelijke prijzen zonder kleine lettertjes. Door onze standaard prijzen is het eenvoudig om op onze website de prijs voor uw traprenovatie te berekenen.

Werkelijke prijzen

Geen prijs indicatie maar een werkelijke prijs. Dat zijn de prijzen waarmee wij communiceren en die u kunt terug vinden op onze website. Wenst u ook nog andere werkzaamheden door ons te laten uitvoeren vul dan ons gratis offerteformulier in en binnen 4 uur, op werkdagen, ontvangt u van ons een werkelijke offerte voor uw traprenovatie. Een offerte welke 12 maanden geldig is zodat u. Ruime tijd om dus te kiezen voor Qualitystairs.

Trap renoveren in Nederland.

Qualitystairs werkt met duidelijke standaard prijzen zodat u gewoon op onze website kunt zien en gelijk weet “wat kost een traprenovatie.” Geen onduidelijke rekensommen of eerst een verkoper over de vloer. Want elke dichte trap met kwartdraai, dubbel kwartdraai of rechte trap 12 treden en 13 stootborden renoveren met HPL overzettreden kost altijd € 2.299,00 euro. Dit alles inclusief top materiaal, montage en btw in geheel Nederland . Heeft u meer treden of een open trap ? Ook dan zijn wij duidelijk met onze prijzen. Topkwaliteit voor de beste prijs zonder te bezuinigen op service en garantie. Bezoek onze 6 zekerheden en weet vooraf al dat uw traprenovatie een succes gaat worden. Wij werken dus niet met ‘n prijsindicatie maar werkelijke prijzen. Al onze getoonde prijzen zijn de prijzen die wij berekenen voor ‘n traprenovatie in geheel Nederland. Geen kleine lettertjes maar duidelijke prijzen

Qualitystairs renoveer niet enkel met HPL

Ook renoveren wij met:

Traprenovatie kost in Nederland volgens u te veel!!!

Niet bij Qualitystairs. Wij tonen aan dat een traprenovatie goedkoper kan dan wat de grote bedrijven beweren. Voor gelijke kwaliteit voor een veel lagere prijs. Wij durven het, onze duidelijke prijzen te tonen. Onze collega bedrijven durven dit momenteel nog niet. Wij wel want traprenovatie moet voor iedereen mogelijk zijn. topkwaliteit voor de beste prijs zonder in te leveren op kwaliteit of service. lees wat Onze klanten zeggen

Toch liever zelf doen?

Qualitystairs beschikt voor een webshop met professionele materialen voor het renoveren en bekleden van uw trap. Materialen die door de erkende traprenovatiebedrijven worden gebruikt. Topkwaliteit en nu beschikbaar voor de Doe- het-zelf-er voor het bekleden van trappen.